Pakker & alt

Heisann. No sitter e å snakker med Martine på facebook også skal jeg pakke snart siden e skal overnatte med Mariam!! Gleder meg + så skal e bli hentet av mora til mariam siden dem er på kino no og da kunne dem komme innom å hente meg. Er da glad siden e ikke måtte gå heilt aleine i mørket, neida jo egentlig.  Det er kjempe skummelt å gå ned en sann sti + at det er glatt. Kom på nokke da e og Martine og Oda var i byen så skulle e og Oda på kiwi å da gikk Martine hjem. Men da vi var nesten framme så holdte e å tryne, også neste gang så tryna e å no har e sykt vondt i rompa !! 

Kom på nokke no nettopp å det var at i går så så vi en sann video der nokken personer tente på en hund uffa !! E ville nesten ikke se på den, men e ville se om han døde og det så sann ut  siden den bjefet heile tida da den brant og etter hvert så la den seg ned pluttselig å sluttet å bjefe:( E fikk tåra i øynene, men e beggynte ikke å gråte men det var like før. Men etter nokken timer fant vi alså Martine og Oda en video av den samme videoen !! Den var heldigvis ikke dø, men den var på sykehuset eller dyrelegen og der så vi at han løpte rundt over alt, men hunden hadde ikke pels eller nokke men den hadde mange dype sår og bransår han så ikke så fint ut. Men det er bra at den overlevde synest jeg å det håper e dere dokke også synst. Men vist e finner dinna videoen eller bilde så skal jeg legge det ut som et innlegg en gang da e finner det !!!

Men som sagt skal jeg beggynne å forbedre bloggen min fra mandag siden e glemte det av !!

HER KOMMER DET TO BILDER AV MARTINE DER HUN TAR SCORPION.


Mandag 02.01.12♥                                              Fredag 06.01.12 

 

Synest du den har forandret seg ?    

- Roksana 

4 kommentarer

Emilie

07.jan.2012 kl.22:36

ha en fin helg videre :-)

♥ Anna ♥

07.jan.2012 kl.22:39

Myk!

Vibecke

08.jan.2012 kl.13:29

Legg ut flere turn bilder av de to ;) dem va myke

Roksana <33

08.jan.2012 kl.22:21

Forresten så er det samme person :D

Skriv en ny kommentar

Roksana <33

Roksana <33

12, Ålesund

Heei! Jeg heter Roksana og bor i Ålesund. Min bestevennine heter Oda og jeg er utrolig glad i henne :* Jeg skriver om alt mulig, så bare følg med ;D

Kategorier

Arkiv

hits